horgásszunk.hu horgászboltok, gyártók linkjei, halászháló kötés
horgász linkek
 
dorogma panzió tiszadorogma
 


horgászklub

 Bemutatkozik a Halzona.hu

 

Tesztelünk, horgászunk, utánajárunk tehát Halzóna!

Először is meg szeretném köszönni a horgasszunk.hu csapatának, hogy lehetőséget adtak arra, hogy röviden bemutassam a január elején indult új oldalamat, a Halzónát.

Már vagy két évvel ezelőtt láttam egy hasonló külföldi oldalt és már akkor megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy egy ilyet kéne indítani nálunk is. 2008 nyár végére sikerült megteremtenem az „alapfeltételeket”, találtam operatőröket, vágókat sikerült felépíteni egy vázat a műsornak, találtunk nevet és még sorolhatnám...

A Halzóna alapgondolata az volt, hogy készítsünk egy olyan bárki számára ingyen elérhető internetes horgászműsort, amely nincs korlátok közé szorítva. Bemutathatjuk vízparti élményeinket, tapasztalatainkat, bármiről beszélhetünk, készíthetünk interjúkat, tesztelhetünk felszereléseket, kiegészítőket anélkül, hogy elkötelezettek lennénk.

Remélem műsorunkkal segítünk horgásztársainknak olyan hibákat kiküszöbölni, amibe mi is beletenyereltünk, legyen az egy vízparti praktika vagy egy felszerelés. Sok eszközt megvettünk, mire eljutottunk egy olyan termékhez vagy modellhez, amely valóban használható volt és itt nem extra igényekre kell gondolni. Mert sok termék még megközelítőleg sem alkalmas arra amire tervezték. Fontosnak tartom, hogy ne azért legyen egy termék vagy márka jó, mert ők szponzorálnak minket, hanem azért mert a vízparton bevált, illetve az elvárásoknak megfelelt!

A műsort több fő részre osztottuk, lesznek horgászatok, vízparti praktikák, foglalkozunk csalikészítéssel, tesztelünk felszereléseket, kötünk előkéket, barkácsolunk és nem utolsósorban lesznek vendégeink, akikkel interjúkat készítünk. Remélem sikerül egy színes egyveleget összeraknunk, amelyben mindenki talál magának valamit. (Várjuk az ötleteket, hogy mit szeretnétek látni a műsorban!)

A többi meg majd kialakul, láthattok profi felvételeket és amatőröket is, amit mi magunk csináltunk a túráink során, biztos lesznek bakik is, de ez így legalább életszerű.

Jó szórakozást mindenkinek, fogadjátok szeretettel a Halzónát!

Honyák Gábor - Halzona.hu