horgásszunk.hu horgászboltok, gyártók linkjei, halászháló kötés
támogatói linkek


legfrissebbek
Bojlireceptek
Tiszalúci kalandozás 1. rész
Megdõlt a ponty világrekord!!!
Ingyen horgász katalógus, DVD
Horgasszunk.hu póló
linkek
Gyártók A-H
Gyártók I-P
Gyártók Q-Z
Társoldalak
Kapcsolat
Hírlevél
Horgasszunk.hu blog google blogger blogspot
állandó rovatok

Google Adsense pénzkeresés

Letölthető horgászjátékok
A VMSZ jelenti a Balatonról
Ingyenes dolgok horgászoknak
Szolunáris táblázat 2007.
Vízállásjelentés
Halászháló kötés


"Fedezze fel portálja teljes bevételi lehetõségeit. A Google AdSense egy gyors és egyszerû módszer ahhoz, hogy bármilyen méretû webhely tulajdonosa, oldalainak témájához kapcsolódó Google hirdetéseket helyezzen el tartalommal rendelkezõ oldalain, és pénzt is keressen. Mivel a hirdetések témájukban kapcsolódnakahhoz, amit látogatói a webhelyén keresnek, vagy a látogatók érdeklõdési köréhez, ezzel a módszerrel nemcsak pénzt kereshet, hanem tartalmi oldalainak hasznos kiegészítõje is lehet. A program által, a megjelenítõk Google web és webhelyen belüli keresést is lehetõvé tehetnek látogatóik számára, valamint a keresési eredményoldalakon megjelenõ Google hirdetésekkel bevételre is szert tehetnek."
Ezt írja a Google az adsense nyitólapján. De nézzük csak át, hogy valójában mi is az adsense:

Hirdetések megjelenítése kontextus alapján

A programon belül többfajta hirdetési lehetõség áll rendelkezésre, mely ideális lehetõség kisforgalmú webhelyek (napi párszáz látogató) bevételeinek növelésére. A legfontosabb hirdetési formák a Google Inc. keresõtechnológiáján alapulnak, mely segítségével az egyes weblapok elemzésével azok témájához kapcsolódó hirdetések jelennek meg, de emellett egyéb kiegészítõ lehetõségek is rendelkezésre állnak:
AdSense Kontextusban (Tartalomhoz)
Szöveges vagy képes hirdetéseket jelenít meg a programban résztvevõ weboldalakon. Átkattintás alapján fizet a rendszer a webhely tulajdonosának. A megjelenõ hirdetések oldalról-oldalra változhatnak. Több tényezõtõl függ, hogy éppen milyen hirdetés jelenik meg: leginkább az oldal tartalmától, az oldalon található Kulcsszavaktól, de egyebek mellett befolyásolja az oldal nyelve és a látogató földrajzi helye is. A hirdetési rendszer népszerûségét tehát egyrészt annak köszönheti, hogy mivel az témához illeszkedõ hirdetések akár hozzáadott értéket is jelenthetnek a látogatók számára, másrészt pedig annak, hogy --kiváltképp a pusztán szöveges hirdetések-- kevésbé zavaróak, ráadásul megjelenésük az weblap dizájnjához illeszthetõ. A rövid szöveges hirdetéseket kijelzõ egységek mellett speciális Link egységek is megjeleníthetõek.
AdSense Kereséshez
A kérdéses weboldalon vagy az egész weben való keresést lehetõvé tevõ keresõmezõ segítségével egy olyan speciális találati oldalra érkezik az adott webhely látogatója, ahol a megjelenített hirdetésekre kattintásért ellenszolgáltatást kap a programban résztvevõ oldal üzemeltetõje.
Hasonló elven mûködik a Firefox és az Opera Böngészõk eszköztárában található keresõmezõ.
AdSense Referrals (Hivatkozók) (Ajánlások)
Annyiban eltér ez a fenti két szolgáltatástól, hogy itt szó sincs semmilyen kontextusfüggõ megjelenítésrõl, egyszerûen csak bizonyos -egyelõre még csak a Google Inc.- szolgáltatásokhoz új ügyfeleket toborzó ún. továbbító gombok jeleníthetõek meg.
Forrás: webni.innen.hu


idõjárás