horgásszunk.hu horgászboltok, gyártók linkjei, halászháló kötés
horgász linkek
 
dorogma panzió tiszadorogma
 


horgászklub

 FOX RAGE

fox rage

Néhányan már biztosan hallottatok ról, küldöldi oldalakon találkoztatok az új Fox termékkel, ez a Fox Rage. Nem titkoltan 2010 ragadozóhal-csalijának szánja a cég!

Mi is ez a RAGE? A Fox International legújabb márkája, kifejezetten az európai ragadozósoknak a világ egyik legjobb műcsalis horgászának Dietmar Isaiach segítségével kifejlesztve.

fox rage Dietmar nem ismeretlen a gyártók előtt sem, 12 éve több neves gyártó csalitervezője.

Az ő szavaiva: "A RAGE valami különleges - kifejezetten az európai horgászoknak. Világos színű, figyelemfelkeltő és csúcsminőségű anyagból készül. Garantáltan több és nagyobb hal fogható vele."

sügér "25 éve műcsalis horgász vagyok és nagyon sok időt töltöttem el a természet és a ragadozó halak megfigyelésével. Egy cél vezérelt: több és nagyobb halat fogjak, mint eddig."

A RAGE bevezetése májusban indul és sok, magas minőségű termék lesz a palettán, úgy mint különleges csalik, botok, táskák, zsinórok és ruházat, hogy csak néhányat említsünk...

ponty nyitott szájjal További infók találhatók hamarosan a www.foxrage.com oldalon, illetve a Facebookon is követhető a "FOX RAGE"csoport.